Het bestuur van MFLjunior

ruan

Ruan de Haas, voorzitter 

Ruan is werkzaam bij en oprichter van O.N.E.it en hierdoor heeft hij brede kennis op financieel gebied. Tevens is hij gastdocent bij LEF en leidt hij gastdocenten op.

Even voorstellen:

Mijn beweegredenen om MFLjunior te starten zijn reeds eerder op deze site beschreven. Als voorzitter van MFLjunior bewaak ik de missie en visie en het gedachtengoed en als bestuurslid denk ik uiteraard ook mee over het te volgen beleid. Ik kan hierbij zowel mijn ervaring als gastdocenten trainer en gastdocent bij LEF goed gebruiken.

Ook mijn kennis van de financiële wereld als financieel regisseur en gecertificeerd Vermogens Planner geven de nodige input die we bij MFLjunior inzetten. Ik ben eigenaar van een financieel regisseurs- en vermogensplanningskantoor en woon samen met Rachida, die ook werkt bij dit kantoor en ook nog de nodige uren bij een Chocolade Apotheek werkt.

Met ons gezin, van totaal 4 genieten, wij van onze vakanties op en rond het water en wat mij betreft mag dat ook bevroren zijn of in de vorm van sneeuw in de bergen.


pieter

Pieter Oorlog, secretaris

Financieel planner Pieter Oorlog is al sinds 1994 actief in de financiële wereld. Naast zijn werkzaamheden binnen zijn bedrijf Foreburgh is Pieter bij LEF betrokken als gastdocent.

Even voorstellen:

Als financieel life planner wil ik graag wat terug doen voor de maatschappij. Ik heb gemerkt bij mijn kinderen en vele vrienden van hen, dat er niet of nauwelijks onderricht wordt gegeven over geld. Dus wat is de waarde van geld. Dit kwam al naar voren bij het les geven voor LEF. Het viel mij op dat het heel goed helpt, maar het dient veel eerder opgepakt te worden in het onderwijs. Dan worden financiële uitdagingen voorkomen. Groep 8 is de ideale groep omdat zij bezig zijn met de overgang van de lagere school naar de middelbare school. Zij krijgen voor het eerst echt te maken met geld. Dus als financieel life planner kan ik hen op het juiste pad zetten naar een financieel gezonde toekomst, waarbij zij hun dromen en wensen gaan realiseren.

Ik ben getrouwd met Myriam en heb 2 kinderen van 17 jaar Camille en 15 jaar Arthur. Ik ben dol op sporten zoals voetbal, golfen en vakanties in Frankrijk.


De vacature van penningmeester is momenteel vacant.

Kinderen over ons MFLjunior lesprogramma

Avatar

Super idee. Kan er veel van leren. Volgende keer meer lessen!

— Timo, groep 8

Avatar

Leuke les; zou graag nog langer deze les hebben

— Jonathan, groep 8

Avatar

Dit soort lessen zouden goed zijn voor alle soort eerstejaars leerlingen

— Esmée, groep 8